Parteneri / Cu cine colaborăm?

Am inclus în această lista site-urile web partenere care susțin proiectul radiointens.ro în spațiul online al internetului, ajutându-ne să obținem o vizibilitate mai bună fără costuri sau taxe.

Suntem deschiși spre noi oportunități care aduc beneficii de imagine ambelor părți în sfera pieței media din România.

Ascultalive.ro este un portal din România ce oferă gratuit posibilitatea de a asculta posturi de radio din întreaga lume cu playerul favorit sau în browser.

Indiferent de locul în care te afli ai acces gratuit la radiourile regionale, naționale și online premium având posibilitatea de a ajunge instant pe pagina web oficială.

Proiect din Statele Unite demarat în anul 2014, care reunește peste 100 de mii de radiouri din toată lumea. Deține inclusiv aplicație oficială pentru sistemele IOS și Android.

Radiourionline.ro este unul dintre cele mai cunoscute portaluri de radio lansat în anul 2007. Permite alegerea stației în funcție de genul muzical difuzat.

Ai nevoie de relaxare după o zi de lucru? Ai nevoie de o muzică bună, drept calmant? Acesta e locul unde cele mai populare stream-uri live te așteaptă să-ți aducă zâmbetul și buna dispoziție pe chip.

Și-a propus să fie site-ul numărul 1 care aduce în atenție cele mai bune radiouri FM, AM și DAB din România, Republica Moldova sau din orice alt stat al lumii. Ne dorim să ajungi rapid la stația sau emisiunea favorită.