Parteneri / Cu cine colaboram?

Am inclus in aceasta lista site-urile web partenere care sustin proiectul radiointens.ro in spatiul online al internetului, ajutandu-ne sa obtinem o vizibilitate mai buna fara costuri sau taxe.

Suntem deschisi spre noi oportunitati care aduc beneficii de imagine ambelor parti in sfera pietei media din Romania.

Ascultalive.ro este un portal din Romania ce ofera gratuit posibilitatea de a asculta posturi de radio din intreaga lume cu playerul favorit sau in browser.

Indiferent de locul in care te afli ai acces gratuit la radiourile regionale, nationale si online premium avand posibilitatea de a ajunge instant pe pagina web oficiala.

Proiect din Statele Unite demarat in anul 2014, care reuneste peste 100 de mii de radiouri din toata lumea. Detine inclusiv aplicatie oficiala pentru sistemele IOS si Android.

Radiourionline.ro este unul dintre cele mai cunoscute portaluri de radio lansat in anul 2007. Permite alegerea statiei in functie de genul muzical difuzat.

Ai nevoie de relaxare dupa o zi de lucru? Ai nevoie de o muzica buna, drept calmant? Acesta e locul unde cele mai populare stream-uri live te asteapta sa-ti aduca zambetul si buna dispozitie pe chip.

Namehost.ro, firma din Constanta specializata in web hosting, servere radio si inregistrare domenii din anul 2010. Colaboreaza cu AdNet Telecom avand ca punct de sustinere cel mai bun data center din Romania.

Si-a propus sa fie site-ul numarul 1 care aduce in atentie cele mai bune radiouri FM, AM si DAB din Romania, Republica Moldova sau din orice alt stat al lumii. Ne dorim sa ajungi rapid la statia sau emisiunea favorita.

LYL TV INFO este un post de televiziune locala din comuna Borcea, jud. Calarasi cu arie de acoperire in comunele Borcea, Pietroiu, Galdau, Jegalia si Iezeru.