0:00

Aducem muzica care-ți atinge sufletul și îți mișcă inima, direct la tine, indiferent de locul unde te afli sau dispozitivul pe care îl folosești.

Cu două opțiuni de streaming, alege cum vrei să trăiești experiența noastră.

64 kbps AAC+: Ideal pentru ascultătorii care sunt mereu în mișcare, acest stream asigură calitate audio curată, fără a sacrifica prea mult traficul de date. Ești mereu la un pas de muzica care contează, indiferent de viteza rețelei.

128 kbps MP3: Pentru audiofilii care apreciază fiecare notă, acest stream este difuzat la cea mai bună calitate posibilă. Fie că ești acasă, la birou, sau în timpul călătoriilor, lasă-ne să-ți umplem spațiul cu sunetul bogat al muzicii românești autentice.

Alege formatul care ți se potrivește și lasă Radio Intens să fie coloana sonoră a zilei tale. Ascultă acum și simte energia comunității noastre vibrantă, indiferent de distanțe.


32 kbps

stream AAC+

Calitate optimă pentru conexiuni mobile sau când economisești date. Ascultă-ne în format AAC+ pentru o experiență audio clară și eficientă din punct de vedere al lățimii de bandă.

Ascultă în AAC+

128 kbps

stream mp3

Pentru cei care doresc fidelitate maximă, alege stream-ul nostru de 128 kbps MP3. Bucură-te de cea mai înaltă calitate a sunetului, perfect pentru sistemele audio de acasă sau în mașină.

Ascultă în MP3

32 kbps

Aplicație Android

Experimentează acustica impecabilă și economisește datele mobile cu aplicația Radio Intens, concepută pentru eficiență și fidelitate audio.

Descarcă Acum


Dedicația Noastră Digitală

Experiența Autentică a Radioului Online pentru Românii de Pretutindeni

Calitate Audio Superioară

Experimentează claritatea și profunzimea sunetului indiferent de genul muzical ales. Oferim stream-uri la 32 kbps AAC+ pentru eficiență și 128 kbps MP3 pentru fidelitate maximă.

Acces Global

Ascultă-ne oriunde te-ai afla. Stream-ul nostru live este disponibil 24/7, asigurându-ți accesul la muzica preferată atât prin site cât și prin diverse aplicații de streaming.

Conectare Rapidă

Fie că preferi să asculți direct în browser sau prin player-ul tău preferat, conexiunea la stream-ul live este rapidă și simplă, cu opțiuni de ascultare care se încarcă prompt pentru confortul tău.

Expertiză Tehnică

Echipa noastră tehnică lucrează neobosit pentru a-ți oferi cea mai fluidă experiență de ascultare, cu compatibilitate extinsă pe dispozitive și platforme multiple.