În lumea aglomerată a radioului online, Radio Intens se diferențiază printr-o strategie clară de colaborare și parteneriate media. Este timpul să scoatem în evidență și să recunoaștem organizațiile și companiile care ne sprijină activitățile și ne amplifică mesajul cultural. Ne bazăm pe o rețea de portaluri media și parteneri de afaceri pentru a ajunge la un public extins și diversificat. Aceste entități ne măresc vizibilitatea și ne consolidează reputația ca purtător de cuvânt al valorilor culturale românești.

Beneficiem de contribuții corporative care sunt mai mult decât gesturi de bunăvoință – sunt investiții în cultura și arta românească. Aceste alianțe ne permit să realocăm resursele acolo unde impactul este cel mai mare: în producția de conținut de calitate. Aici, fiecare parteneriat nu este doar un schimb de servicii, ci o promisiune de excelență reciprocă. Împreună, nu doar că traversăm peisajul digital, dar stabilim noi standarde de autenticitate și inovație în radioul românesc.

Ne autoevaluăm constant și suntem deschiși la noi colaborări. Suntem în căutare activă de parteneri în domeniile hostingului web, designului, developmentului, producției de jingle-uri și ID-uri de radio, precum și alte servicii care pot contribui la calitatea și diversitatea ofertei noastre.

Dacă reprezentați o afacere care operează în oricare dintre domeniile menționate și sunteți interesați să susțineți radioul independent, vă încurajăm să luați legătura cu noi. Fiecare nouă alianță ne ajută să creștem și să inovăm, aducând valoare adăugată ascultătorilor noștri și întregii comunități Radio Intens.

Fiecare logo listat mai jos este un capitol deschis în povestea noastră de succes:
TUNEIN – promovare web
My Radio Online– promovare web
Online Radio Box– promovare web
Asculta Live– promovare web
Radio Garden– promovare web
eRadiouri– promovare web
Romania Radio– promovare web
Radio Expert– promovare web