1. Introducere

Acești Termeni și Condiții reglementează utilizarea site-ului www.radiointens.ro și a aplicației Radio Intens. Prin accesarea sau utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu acești Termeni.

2. Acceptarea Termenilor

Prin utilizarea site-ului/aplicației Radio Intens, confirmați că acceptați acești Termeni de utilizare și sunteți de acord să le respectați. Dacă nu sunteți de acord, nu trebuie să folosiți site-ul/aplicația. Este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că toți cei care accesează site-ul prin conexiunea dumneavoastră la internet sunt conștienți de acești Termeni și îi respectă.

3. Alți Termeni Aplicabili

Acești Termeni de utilizare includ și se referă la următoarele documente suplimentare, care se aplică utilizării site-ului/aplicației:

  • Politica de Confidențialitate a Radio Intens;
  • Politica privind Cookie-urile;
  • Politica de Utilizare Acceptabilă;
  • Termenii și Condițiile Generale pentru Competiții și Promoții.
4. Utilizarea Informațiilor Personale

Informațiile personale vor fi utilizate conform Politicii noastre de Confidențialitate.

5. Modificări ale Site-ului/Aplicației

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica site-ul/aplicația pentru a reflecta schimbări în serviciile noastre și nevoile utilizatorilor.

6. Accesul la Site/Aplicație

Nu garantăm că site-ul sau aplicația vor fi întotdeauna disponibile sau accesibile neîntrerupt. Putem suspenda, retrage sau restricționa accesul fără notificare.

7. Încrederea în Informațiile Publicate

Conținutul de pe site/aplicație este oferit pentru informații generale și nu ar trebui să fie baza unică pentru decizii fără a consulta surse primare de informații mai exacte sau mai complete.

8. Link-uri către Conținutul Terților

Link-urile către alte site-uri sau conținut online furnizat de terți sunt pentru informația dumneavoastră și nu înseamnă aprobarea acelui conținut de către Radio Intens.

9. Link-uri către Site-ul Radio Intens

Link-urile către site-ul nostru trebuie să fie făcute într-un mod corect și legal, fără a afecta reputația noastră sau a profita de ea.

10. Utilizarea Greșită a Site-ului/Aplicației

Nu trebuie să folosiți site-ul/aplicația într-un mod care introduce viruși sau alte materiale rău intenționate și nu încercați să obțineți acces neautorizat la acestea.

11. Jurisdicție și Legislație Aplicabilă

Acești Termeni sunt guvernați de legea din România și orice dispute legate de acești Termeni vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

12. Contact

Pentru întrebări legate de acești Termeni și Condiții, contactați-ne la [email protected].