Bine ai venit pe site-ul oficial Radio Intens

Radioul tău cu muzică populară și de petrecere

Radio Intens se distinge în peisajul digital ca un post de radio online care sărbătorește și difuzează neîntrerupt muzica populară și de petrecere românească, fără a dilua experiența ascultătorului cu publicitate. Prin plătirea consecventă a licențelor pentru drepturile de autor, ne asigurăm că artiștii sunt remunerați echitabil, respectând astfel integritatea și pasiunea care stau la baza fiecărei melodii.

Contactează-ne pentru informații despre cum poți susține continuitatea și creșterea proiectului, un spațiu unde muzica românească trăiește liberă și autentică.

Sună Acum

+ 40 771 454 414

De ce să ne alegi?

Aici pasiunea noastră pentru muzica de petrecere și angajamentul față de calitatea sunetului se unesc pentru a crea o experiență audio de neuitat. Difuzăm melodii atent selecționate și prelucrate pentru a asigura cea mai înaltă fidelitate sonoră, oferindu-ți astfel nu doar muzică, ci o atmosferă vibrantă și autentică.

Calitate Audio Superioară

Ne mândrim cu calitatea audio excelentă a tuturor melodiilor din playlist-ul nostru, garantând o experiență auditivă de excepție pentru fiecare ascultător.

Ascultăm Comunitatea

Feedback-ul tău contează. Recomandările ascultătorilor influențează frecvent selecția noastră muzicală, reflectând preferințele și gusturile comunității.

Promovarea Talentelor Noi

Radio Intens este rampa de lansare pentru artiștii emergenți, difuzând piesele promițătoare ale tinerilor interpreți pentru a îmbogăți diversitatea muzicală românească.

Ambianța Ideală pentru Petreceri

Oferim coloana sonoră ideală pentru orice sărbătoare. Dacă dorești să adaugi autenticitate festivităților tale, cu muzică care să acompanieze perfect un grătar cu prietenii, suntem selecția perfectă.

Echipa Noastră

Colaboratorii Radio Intens

La Radio Intens, pasiunea pentru muzica tradițională și atmosfera de sărbătoare sunt împărtășite de o echipă de colaboratori voluntari. Profesionalismul și dedicarea caracterizează fiecare membru care contribuie la succesul nostru ca radio online de top pentru muzica populară și de petrecere.

Alătură-te proiectului

Suntem în căutarea de noi voci care să îmbogățească experiența auditivă a comunității noastre. Dacă ai o afinitate pentru radioul online și o voce care să capteze atenția ascultătorilor, te invităm să te alături echipei noastre. Trebuie să menționăm că suntem un proiect bazat pe voluntariat și nu oferim remunerație. Cu toate acestea, oferim o platformă unde poți crește, învăța și excela în domeniul broadcasting-ului, în timp ce îți exprimi dragostea pentru muzica românească. Înainte de a aplica, te încurajăm să consideri acest angajament ca pe o oportunitate de a contribui la ceva semnificativ, împărtășind valorile și cultura noastră bogată.

Alin

Cristi

14+ Ani de Inovație în Difuzare

Pionieri în streaming-ul online, Radio Intens a fost lansat în 2009, consolidând de atunci o prezență de nezdruncinat în peisajul muzical românesc.

100K+ Ascultători Mulțumiți

Peste o sută de mii de inimi românești bat în unison cu selecția noastră de muzică, creând o comunitate vastă și diversă ce se extinde global.

Mii de Melodii Licențiate

Respectând drepturile de autor, am licențiat mii de melodii, asigurându-ne că fiecare artist este corect remunerat și că muzica lor continuă să inspire.

Dedicare 100% Pură Pasiune

Echipa noastră de moderatori voluntari reprezintă inima proiectului, oferindu-și timpul și talentul cu o pasiune pură pentru a aduce muzica de petrecere și voie bună în fiecare casă.