Contactează-ne

La Radio Intens, vocea ta este importantă pentru noi. Dacă ai întrebări, sugestii sau pur și simplu dorești să ne împărtășești gândurile tale, ne poți contacta folosind detaliile de mai jos. Te rugăm să reții că numerele de telefon sunt destinate exclusiv pentru contacte administrative și nu pentru trimiterea de dedicații sau mesaje care urmează să fie difuzate.

Suntem un radio independent, care nu aparține niciunui trust de presă, susținut de pasiunea și voluntariatul membrilor echipei noastre. Funcționăm prin generozitatea donațiilor primite de la ascultători, care ne ajută să acoperim costurile de licențiere și să menținem emisiunile în direct, libere de publicitate. Deținem toate licențele necesare pentru difuzarea muzicii, inclusiv de la UCMR-ADA, UPFR și CREDIDAM, asigurând astfel respectarea drepturilor de autor.

Ne aflăm aici pentru a asculta și pentru a răspunde oricărei întrebări sau comentarii pe care le ai în legătură cu radioul. Mesajele tale vor fi analizate și vei primi un răspuns în maxim 48 de ore. Pentru a menține o comunicare eficientă și respectuoasă, te rugăm să eviți mesajele de tip SPAM. Apreciem fiecare contribuție constructivă care ne ajută să ne îmbunătățim serviciile și să păstrăm muzica românească vie în inimile ascultătorilor din întreaga lume.

Detalii contact

www.radiointens.ro

București, România

Telefon Mobil (RO): + 40 771 454 414

Email: [email protected]