1. Scopul Colectării Datelor

1.1. Radio Intens nu colectează direct date personale prin site-ul www.radiointens.ro sau aplicația mobilă. Procesatori terți, cum ar fi Google Analytics, pot colecta date în conformitate cu propriile lor politici de confidențialitate.

2. Utilizarea Cloudflare și Cookies

2.1. Utilizăm Cloudflare pentru optimizarea performanței site-ului și stocarea fișierelor cache. 2.2. Cookies sunt utilizate pentru îmbunătățirea experienței de navigare, fără a colecta date personale.

3. Licențierea Muzicii

3.1. Plătim licențe către CREDIDAM, UCMR-ADA și UPFR pentru muzica difuzată, respectând drepturile de autor.

4. Donații

4.1. Radio Intens se susține prin donații. Pentru mai multe informații sau pentru a contribui, vizitați https://www.radiointens.ro/donatii.

5. Accesul și Calitatea Transmisiei

5.1. Ascultarea radioului necesită o conexiune la internet. Recomandăm o calitate de 32kbps AAC pentru viteze mai scăzute de internet.

6. Link-uri Externe

6.1. Site-ul nostru poate include link-uri către site-uri externe, peste care nu avem control. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau politicile de confidențialitate ale acestor site-uri.

7. Drepturi de Autor

7.1. Conținutul site-ului www.radiointens.ro este protejat de legea drepturilor de autor și este proprietatea Radio Intens.

8. Contact

8.1. Pentru întrebări despre politica noastră de confidențialitate sau alte aspecte, contactați-ne la [email protected].