Magia Sărbătorilor prin Muzică

În această perioadă magică a anului, Radio Intens vă invită să vă încălziți inimile cu cele mai frumoase colinde românești și cântece populare de sezon. Prin votul vostru, ne-ați arătat dorința clară de a asculta colinde pe tot parcursul zilei. Suntem aici să onorăm această alegere.

Din 10 decembrie, undele noastre vor fi pline de acordurile care aduc spiritul sărbătorilor în fiecare casă, în fiecare inimă. Vom curge împreună cu melodiile tradiționale care ne-au însuflețit iernile și cu acele cântece populare care ne amintesc de frumusețea tradițiilor românești.

Tradiția Colindelor la Radio Intens

Colindele: Povești în Note Colindele românești sunt mai mult decât melodii. Ele sunt povești și tradiții transmise din generație în generație. La Radio Intens, ne propunem să vă aducem aceste povești direct în case și inimi, cu speranță și bucurie.

Selecție Cântată cu Drag Echipa noastră a ales cu atenție fiecare colind, asigurându-se că fiecare notă reflectă esența Crăciunului românesc. Prin aceste melodii, dorim să vă reconectăm cu frumusețea momentelor autentice.

Playlist-ul de Sărbătoare

Colinde Iubite de Toți Vom difuza colinde precum “O, ce veste minunată” și “Astăzi s-a născut Hristos”. Aceste melodii încălzesc sufletul și invită la unitate. “Colindăm din toată țara” va aduce împreună toate colțurile României.

Cântece Populare de Iarnă Includem și cântece populare care să ne însuflețească iernile, cum ar fi “Trei păstori” și “La Viflaim colo-n jos”.

Puntea Dintre Voi și Tradiție

Muzica Noastră, Casa Ta Radio Intens este o punte între voi și tradițiile care ne definesc. Fie că sunteți acasă sau departe, muzica noastră vă aduce mai aproape de cei dragi.

Live Oricând și Oriunde Accesați fluxul nostru live în orice moment. Suntem la un click distanță, gata să vă însoțim cu melodiile sărbătorilor.

Alătură-te Comunității Noastre

Împreună în Spiritul Sărbătorilor Invităm fiecare ascultător să fie parte din comunitatea noastră. Haideți să împărtășim împreună magia Crăciunului și să facem din această perioadă una memorabilă.