De ce suntem online? Ce dorim să facem?

Pe scurt, despre noi:
- Îți aducem România mai aproape de tine prin stream-urile online disponibile exclusiv pe internet. Ne adresăm în mod special românilor plecați peste hotare și celor care îndrăgesc muzica de petrecere.
- In fiecare zi, radioul românilor de pretutindeni vă pune la dispoziție cele mai frumoase melodii de pahar, de joc și voie bună.
- Esti purtat prin toate zonele țării: Banat, Crișana, Maramureș, Bucovina, Moldova, Transilvania, Dobrogea, Muntenia și Oltenia.
- Din 1 noiembrie 2009 suntem prezenți oriunde în lume cu programe excepționale de muzică populară difuzate live, unde ascultătorii pot cere preferințe muzicale sau pot oferi celor dragi dedicații.

1 noiembrie 2017, ziua în care sărbătorim 8 ani de online, 8 ani cu melodii de pahar și voie bună pentru sufletul tău.
Dacă am reușit să primim prietenia ta suntem onorați. Îți mulțumim căci datorită ție, Radio Intens s-a făcut cunoscut la nivel internațional.

In cadrul programelor realizate LIVE ți-am oferit posibilitatea de a îți saluta familia, prietenii și persoanele dragi aflate la mii de kilometri depărtare.

Muzica populară, programele interactive cu dedicații ne-au apropiat mai mult, chiar dacă distanța a rămas la fel de mare.
Am mizat pe solidaritate, acceptând să lăsăm proiectul liber nealterat de publicitate. Astfel site-ul www.radiointens.ro, aplicația de Android "Radio Intens" și stream-urile oficiale nu conțin reclame.

Ne mândrim și totodată suntem extrem de bucuroși căci am reușit să creăm o punte de legătură între românii din diaspora și cei din țară, sloganul "bucuria românilor de pretutindeni" fiind încă o dată alegerea potrivită.

Te rugăm să ne ierți dacă uneori nu am fost pe gustul tău sau am lipsit în serile când ne așteptai cu drag. Timpul alocat spațiilor de emisie este limitat, din cauza problemelor personale. În astfel de perioade recurgem la soluția salvatoare: cea mai bună muzică de petrecere.

Alin Burghila: Iubesc muzica, oamenii și buna-dispoziție. Pasiunea pentru radio am descoperit-o prin anii '90.

Cristi: Apreciez omul care știe să fie om și nu mi-e teamă să recunosc atunci când greșesc. În schimb susțin sus și tare când am dreptate.

Doamna Y: Da, o căutăm pe Doamna Y! Ai văzut-o? Sau poate ai o prietenă căreia îi place radioul! Ne-am bucura să o avem colegă!