Cunoaște-ne

Cine suntem? Ce dorim să realizăm?

Cine suntem?

Ce dorim să realizăm?

Suntem un radio exclusiv online care trasmite pe internet muzică de petrecere pentru ascultătorii din țară și românii din diaspora. Ideea de a lansa acest proiect media a venit datorită dragostei și legăturii strânse cu tot ce înseamnă România.

"Am ales sa nu integram publicitate in cadrul programelor live sau intre melodii – Pentru noi radioul este o pasiune, nicidecum o afacere. Știm că sună haios, dar credem că acest lucru se poate și l-am demonstrat.”

În primii ani după lansare am susținut proiectul în mod voluntar, plătind serviciile de hosting și streaming din banii personali. Odată cu creșterea numărului de ascultători, a audienței și achitarea taxelor ce implică drepturile de autor pentru muzica difuzată, am apelat la donații. Astfel la finele fiecărui an, lansăm campanii de donații încât proiectul să continue fără publicitate.

Permanent căutăm să venim cu lucruri noi și inovatoare, să facem dintr-un radio clasic ceva unic. De peste 11 ani îți aducem online, fără publicitate cea mai bună muzică de petrecere și voie bună. Suportul tău financiar a contat pentru noi enorm, iar pentru asta îți mulțumim.

online din 1 noiembrie 2009

Difuzăm

Toate melodiile disponibile în playlist sunt prelucrate la cea mai bună calitate audio

Ascultăm

Feedback-ul e foarte important pentru noi, din acest motiv o parte dintre recomandările tale muzicale se aud la radio

Promovăm

Aducem pe radio muzica bună, dar mai puțin cunoscută a tinerilor interpreți

Petrecem

Suntem o companie excelentă la distracție și voie bună, dacă îți dorești o petrecere autentică unde micii la grătar și berea sunt din abundență

Recenzii / Opinii

Vrem să aflăm părerea ta despre proiect. Ce putem îmbunătăți? Ce nu iți place la Radio Intens? Fii sincer și constructiv atunci când ne scrii o recenzie. Intră chiar acum pe pagina oficială de Facebook și lasă-ne un feedback! Iți mulțumim!

Recomand tuturor românilor de pretutindeni acest post de radio care ne oferă cea mai frumoasă muzică și ne citește toate dedicațiile. Felicitări!

Nikoletta Milosavljevic

Nikoletta Milosavljevic

utilizator Facebook

Este cel mai bun post de radio care te deconectează de la orice problemă pe care o ai cînd îl asculți.

Greaban Eugen

Greaban Eugen

utilizator Facebook

Muzică bună, fară reclame și pe placul românilor ce ascultă melodii de calitate. Recomand!

Veronica Muntean

Veronica Muntean

utilizator Facebook

Te vrem în echipă!

Da, ai citit corect! Dacă radioul și muzica populară sunt câteva dintre pasiunile tale, dă-ne un semn! Ne dorim să te avem în echipă și să fii parte din noi.

Nu căutam cei mai buni vorbitori în public ori cei mai talentați moderatori. Experiența în radio se capătă în timp. Ne dorim să ai o voce plăcută și un vocabular suficient de bogat asfel încât intervențiile tale pe radio să fie cât mai naturale.