De ce suntem online? Ce dorim sa facem?

- Iti aducem Romania mai aproape de tine prin stream-urile online disponibile exclusiv pe internet. Ne adresam in mod special romanilor plecati peste hotare si celor care indragesc muzica de petrecere.

- In fiecare zi, radioul romanilor de pretutindeni va pune la dispozitie cele mai frumoase melodii de pahar, de joc si voie buna.

- Esti purtat prin toate zonele tarii: Banat, Crisana, Maramures, Bucovina, Moldova, Transilvania, Dobrogea, Muntenia si Oltenia.

- Din 1 noiembrie 2009 suntem prezenti oriunde in lume cu programe exceptionale de muzica populara difuzate live, unde ascultatorii pot cere preferinte muzicale sau pot oferi celor dragi dedicatii.

Alin: Iubesc muzica, oamenii si buna-dispozitie. Pasiunea pentru radio am descoperit-o prin anii '90.

Cristi: Apreciez omul care stie sa fie om si nu mi-e teama sa recunosc atunci cand gresesc. In schimb sustin sus si tare cand am dreptate.

Domnul Z: Domnul Z nu exista, dar poti fi chiar tu daca intri in echipa. Lasa emotiile acasa si fa primul pas in media! Succes!

Doamna Y: Da, o cautam pe Doamna Y! Ai vazut-o? Sau poate ai o prietena careia ii place radioul! Ne-am bucura sa o avem colega!